"Het lijkt wel alsof de Michelinster de chef vleugels gaf en hem transporteert naar de hogere gelederen van de gastronomie.."
Zone 03 - Marc Declercq - 12/12/2012
"Weekend Food Experience: een unieke culinaire ervaring met een sterrenchef"
Go to article
"Inventieve chef-kok die moleculaire technieken gebruikt."
Michelin 2011
Zone 03
"Een staande ovatie voor de keuken."
Dirk De Schutter - 17/12/2008
"Geraffineerd en gediversifieerd."
Weekend Knack
"Voor Olivier is een Michelin-ster een teken van standvastigheid."
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad
"Dit blijft het beste restaurant van het Antwerpse Zuid."
Gault Millau (2011)
"Alles klopt bij Kommilfoo."
Paulus Smits (BN DeStem.NL 05/05/2011)
"Chef-kok Olivier de Vinck is nog even gedreven als de eerste dag."
Pieter van Doveren (Trends 25/02/2010)
"Olivier de Vinck kwam tot een soort gulden middenweg tussen de klassieke stijl en de moderne kookwijze."
Gerard Van Swieten (Artsenkrant 12/02/2011)
"Chef Olivier kookt eigentijds licht en luchtig zonder te vervallen in decoratieve opsmuk."
Willem Asaert (Gastromania 23/10/2009)