kommilfoo

Kommilfoo

Vlaamsekaai 17
2000 Antwerpen, BelgieĢˆ

+32 3 237 30 00
info@restaurantkommilfoo.be

Plan uw route

Lunch, dinsdag t/m vrijdag van 12u00 tot 13u30. Diner, dinsdag t/m zaterdag van 19u00 tot 21u00.

Gesloten op zondag en maandag (behalve voor groepen), 24/25 december en 1 januari.

Routebeschrijving — Vanuit Gent, neem de 1e afrit na Kennedytunnel. Linkse rijvak aanhouden tot aan het nieuwe Justitiepaleis. Aan de lichten links afdraaien. Na het Total benzinestation 2de straat rechts inslaan (Vlaamsekaai).

Vanuit Nederland of Brussel, de Ring van Antwerpen richting Gent volgen. Laatste afrit voor Kennedytunnel (ZUID) nemen. Aan het nieuwe Justitiepaleis links afdraaien en na het Total benzinestation de 2de straat rechts afdraaien (Vlaamsekaai).

Taxi — Wij werken samen met Antwerp Tax.
+32 3 238 38 38, www.antwerp-tax.be.

Parkeermogelijkheden — Het restaurant is gelegen aan de Gedempte Zuiderdokken met 1200 gratis parkeerplaatsen voor het restaurant. Indien u opteert om in de zijstraten te parkeren is dit wel betalend.

Wanneer er een bepaald evenement op het plein georganiseerd wordt , beschikken wij over alternatieven om uw wagen te parkeren. Gelieve dit te melden bij reservatie zodat we de nodige voorzieningen kunnen treffen.

vacatures

Kommilfoo is steeds op zoek naar dynamische, gemotiveerde en flexibele medewerkers (vast in dienst of als extra) zowel voor de zaal als de keuken. Nieuwe medewerkers krijgen steeds een intensieve opleiding. Hebt u interesse, stuur uw CV aan Inger Blancquaert of naar info@restaurantkommilfoo.be.