kommilfoo

Kommilfoo

Vlaamsekaai 17
2000 Antwerpen, BelgieĢˆ

+32 3 237 30 00
info@restaurantkommilfoo.be

Plan uw route

Dima BV — BTW BE 0447 526 326

Lunch, donderdag en vrijdag van 12u00 tot 13u30. Diner, woensdag t/m zaterdag van 19u00 tot 20u30.

Gesloten op maandag, dinsdag, woensdagmiddag, zaterdagmiddag, zondag.

Routebeschrijving — Vanuit Gent, neem de 1e afrit na Kennedytunnel. Linkse rijvak aanhouden tot aan het nieuwe Justitiepaleis. Aan de lichten links afdraaien. Na het Total benzinestation 2de straat rechts inslaan (Vlaamsekaai).

Vanuit Nederland of Brussel, de Ring van Antwerpen richting Gent volgen. Laatste afrit voor Kennedytunnel (ZUID) nemen. Aan het nieuwe Justitiepaleis links afdraaien en na het Total benzinestation de 2de straat rechts afdraaien (Vlaamsekaai).

Taxi — Wij werken samen met Antwerp Tax.
+32 3 238 38 38, www.antwerp-tax.be.

Parkeermogelijkheden – De beste optie om te parkeren is Parking Kooldok (Q-Park). Verlaat de parking via de voetgangersuitgang “Centrum”. Deze is recht voor het restaurant gelegen. U kan via onze website aan een voordelig tarief een plaats in deze parking reserveren. Indien u opteert om in de zijstraten te parkeren is dit wel betalend.

vacatures

Kommilfoo is steeds op zoek naar dynamische, gemotiveerde en flexibele medewerkers (vast in dienst of als extra) zowel voor de zaal als de keuken. Nieuwe medewerkers krijgen steeds een intensieve opleiding. Hebt u interesse, stuur uw CV aan Inger Blancquaert of naar info@restaurantkommilfoo.be.