kommilfoo
Private Dining

private dining room

Wij verwelkomen uw gasten ook in onze Private Dining Room. Hier ontvangen we groepen tot 14 personen op een bijzondere manier. De inspirerende ruimte biedt vele mogelijkheden, zowel voor zakelijke ontmoetingen als voor privé bijeenkomsten.

Voor bedrijven en zakelijke partners — Onze Private Dining Room ligt gescheiden van het restaurant. De polyvalente ruimte is stijlvol ingericht en beschikt over alle moderne technieken onder meer een projectiewand en Wifi -aansluiting. Kommilfoo zorgt voor de technische omkadering en een professionele bediening.

Voor privé bijeenkomsten — Wil u een feest organiseren met familie of vrienden, dan stellen we u een persoonlijke formule in een passend culinair kader voor. In het restaurant kunnen we groepen tot 45 personen ontvangen. In de Private Dining Room kunnen kleinere groepen tot maximum 14 personen terecht. U kan genieten van ons culinair aanbod of we stellen een menu samen dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke voorkeur.

Voor meer info kan u mailen naar info@restaurantkommilfoo.be.

Catering

catering

Wenst u thuis gasten te ontvangen, dan werken wij graag een formule op maat voor u uit. We kunnen het menu met recepten samenstellen. We koken aan huis. Of we verzorgen een onderdeel van uw menu. Voor tafeldecoratie krijgt u advies van onze gastvrouw Inger Blancquaert. Wenst u aangepaste wijnen voor uw menu, dan kan u bij onze sommelier Mario Meeuwesen terecht voor advies.

Voor meer info kan u mailen naar info@restaurantkommilfoo.be.