Menu
Over Ons
Private Dining
Cadeaubon
Contact
NL
FR
ENG
lunchmenu
2 gangen
€ 60
voorgerecht, hoofdgerecht
3 gangen
€ 70
voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
aangepaste wijnen
€ 35
dit dagelijks wisselend menu wordt aan tafel voorgesteld
gastronomische wandeling
ceviche sint-jacobsvrucht uit dieppe
clementine - butternut pompoen - mango - bieslook
gepocheerde heilbot
bloemkool - amandelen - beukenzwammen - paksoi - furikake - consommé heilbot - waterkers
jonge zeeduivel - gamba
ravioli - champignons - spinazie - parmezaan - kreeftenbisque
hertenkalf uit de veluwe op de green egg
schorseneren - roodlof - nicola aardappel - kastanje - pistache - saus grand veneur
gepocheerde conference peer
hazelnoot - vanille - gezouten karamel
signature dish
€ 30 suppl. € 40 met wijn
gekarameliseerde schouder van melkgeit uit de pyreneeën
formules
5 gangen
€ 125
aangepaste wijnen
€ 55
supplement kaas ipv dessert € 10
supplement kaas € 25
4 gangen
€ 100
uitsluitend op weekdagen ( niet op vrijdag- en zaterdagavond)
aangepaste wijnen
€ 45
supplement kaas ipv dessert € 10
supplement kaas € 25
menu’s worden bij voorkeur geserveerd voor het ganse tafelgezelschap
a la carte, voorgerechten
a la carte, hoofdgerechten
melkgeit uit de pyreneeën
65.00 euro
ribstuk, kroket, taco, gelakte schouder, 17 uur gegaard
voor de rood-vlees liefhebbers hebben we steeds “dry–aged entrecôte” in huis