Menu
Over Ons
Private Dining
Cadeaubon
Contact
NL
FR
ENG
lunchmenu
2 gangen
€ 60
voorgerecht, hoofdgerecht
3 gangen
€ 70
voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
aangepaste wijnen
€ 35
dit dagelijks wisselend menu wordt aan tafel voorgesteld
gastronomische wandeling
gemarineerde oester special oesterij yerseke
erwten - komkommer - peer - algen - dashi - yuzu
schartong - mosselen
prei - bimi - waterkers - quinoa - blanke boter met miso
gamba's uit argentinië
bombarijst - chorizo - puntpaprika - aubergine - barilottokaas - jus gamba's
roodpootpatrijs
cèpes - butternutpompoen - polenta - cashewnoot - fine champagnesaus
crémeux braambessen - gemarineerde braambessen
caramelchocolade - hazelnoot - yoghurt
signature dish
€ 30 suppl. € 40 met wijn
gekarameliseerde schouder van melkgeit uit de pyreneeën
aangepaste wijnen
€ 45
formules
5 gangen
€ 125
aangepaste wijnen
€ 55
supplement kaas ipv dessert € 10
supplement kaas € 25
4 gangen
€ 100
uitsluitend op weekdagen ( niet op vrijdag- en zaterdagavond)
supplement kaas ipv dessert € 10
supplement kaas € 25
menu’s worden bij voorkeur geserveerd voor het ganse tafelgezelschap
a la carte, voorgerechten
a la carte, hoofdgerechten
melkgeit uit de pyreneeën
65.00 euro
ribstuk, kroket, taco, gelakte schouder, 17 uur gegaard
voor de rood-vlees liefhebbers hebben we steeds “dry–aged entrecôte” in huis