Menu
Reserveren
Over Ons
Private Dining
Contact
NL
FR
ENG
lunchmenu
2 gangen
€ 55
voorgerecht, hoofdgerecht
3 gangen
€ 65
voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
aangepaste wijnen
€ 30
dit dagelijks wisselend menu wordt aan tafel voorgesteld
gastronomische wandeling
carpaccio sint-jacobsvruchten uit dieppe
butternutpompoen - komkommer en granny smith - mierikswortel - karnemelk met gember - dilleolie
gebakken skrei uit de noorse lofoten
paksoi - crème bloemkool - blanke boter van garnalen - olie van prei
groene asperges uit de landes - ossenstaart
gerookte aardappelcrème - knolselder - kappertjes - dragonolie
duif uit anjou - bitterbal gekonfijte billetjes
peterseliewortel - rode biet - morieljes - tierenteynmosterd - daslook
mousse valrhona ivoire chocolade - laurier - kardemom
trocadero van walnoot - crémeux bloedsinaasappel - ijs roomkaas en stuifmeelpollen
signature dish
€ 25 suppl. € 35 met wijn
gekarameliseerde schouder van melkgeit uit de pyreneeën
formules
5 gangen
€ 110
aangepaste wijnen
€ 50
supplement kaas ipv dessert € 10
supplement kaas € 20
4 gangen
€ 90
uitsluitend op weekdagen ( niet op vrijdag- en zaterdagavond)
aangepaste wijnen
€ 40
supplement kaas ipv dessert € 10
supplement kaas € 20
menu’s worden bij voorkeur geserveerd voor het ganse tafelgezelschap
a la carte, voorgerechten
a la carte, hoofdgerechten
melkgeit uit de pyreneeën
65.00 euro
ribstuk, kroket, taco, gelakte schouder, 17 uur gegaard
voor de rood-vlees liefhebbers hebben we steeds “dry–aged entrecôte” in huis