Menu
Reserveren
Over Ons
Private Dining
Contact
NL
FR
ENG
lunchmenu
2 gangen
€ 50
voorgerecht, hoofdgerecht
3 gangen
€ 60
voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
aangepaste wijnen
€ 25
dit dagelijks wisselend menu wordt aan tafel voorgesteld
gastronomische wandeling
cannelloni van noordzeekrab - gemarineerde zeebaars
koolrabi - venkel - zure room - kervel - karnemelk
skrei - zeeuwse mosselen
peterseliewortel - miso - algen - monniksbaard - bottarga skrei - blanke botersaus
sint-jacobsvrucht uit dieppe
aardpeer - girollen - mosterdzaad - pistache
duif uit anjou - gekonfijt boutje
gele biet - chioggia biet - gel cassis en knolselder - crumble ajuin
crémeux van valrhona ivoire chocolade - flan avocado
bloedsinaasappel - limoenblad - ijs steranijs
signature dish
€ 20 suppl. € 30 met wijn
gekarameliseerde schouder van melkgeit uit de pyreneeën
formules
5 gangen
€ 100
aangepaste wijnen
€ 50
supplement kaas ipv dessert € 10
supplement kaas € 18
4 gangen
€ 80
uitsluitend op weekdagen ( niet op vrijdag- en zaterdagavond)
aangepaste wijnen
€ 35
supplement kaas ipv dessert € 10
supplement kaas € 18
menu’s worden bij voorkeur geserveerd voor het ganse tafelgezelschap
a la carte, voorgerechten
a la carte, hoofdgerechten
melkgeit uit de pyreneeën
60.00 euro
ribstuk, kroket, taco, gelakte schouder, 17 uur gegaard