Menu
Reserveren
Over Ons
Private Dining
Contact
NL
FR
ENG
lunchmenu
2 gangen
€ 55
voorgerecht, hoofdgerecht
3 gangen
€ 65
voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
aangepaste wijnen
€ 30
dit dagelijks wisselend menu wordt aan tafel voorgesteld
gastronomische wandeling
gemarineerde tonijn
tomaat - watermeloen - aardbei - jus tomaat - olie lavas
zeebarbeel uit de noordzee
artisjok - venkel - jalapeno - schaaldierenjus - basilicum
gebakken kabeljauw
erwten - tuinbonen - girollen - parmezaan - groene bearnaise
entrecote op de green egg - ossenstaart
grelot ajuin - little gem sla - witte pepersaus
crémeux van bayard perzik
perzik - macadamia - yoghurt - karamelchocolade - ijs van tijm
signature dish
€ 30 suppl. € 40 met wijn
gekarameliseerde schouder van melkgeit uit de pyreneeën
formules
5 gangen
€ 110
aangepaste wijnen
€ 50
supplement kaas ipv dessert € 10
supplement kaas € 20
4 gangen
€ 90
uitsluitend op weekdagen ( niet op vrijdag- en zaterdagavond)
aangepaste wijnen
€ 40
supplement kaas ipv dessert € 10
supplement kaas € 20
menu’s worden bij voorkeur geserveerd voor het ganse tafelgezelschap
a la carte, voorgerechten
a la carte, hoofdgerechten
melkgeit uit de pyreneeën
65.00 euro
ribstuk, kroket, taco, gelakte schouder, 17 uur gegaard
voor de rood-vlees liefhebbers hebben we steeds “dry–aged entrecôte” in huis